Η Όλγα Λαφαζάνη εκτός από μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα είναι και μια τρυφερή μανούλα δύο παιδιών.

 

View this post on Instagram

Και το όνομα αυτού Γιώργος! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που μας στέλνετε για τη βάφτιση του μικρού μας!!! Νιώθω την αγάπη σας και είναι υπέροχη!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και 3 αγαπημένες φίλες πολύ ταλαντούχες που με το γούστο τους έκαναν αυτή την μέρα ακόμα πιο όμορφη! Την @handmade_by_a_armeni που έφτιαξε τις μπομπονιέρες των παιδιών με πολλή , πολλή αγάπη και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από αυτό που φανταζόμουν όταν το πρώτο συζητούσαμε !!! ( ακόμα και σήμερα καθόμουν και τις χάζευα ). Την Μαρία Δημητριάδου από το @yfasmakaixoros που από την πρώτη μας συνάντηση το μόνο που χρειάστηκε ήταν μόλις λίγα λεπτά να της εξηγήσω πως φαντάζομαι τις μπομπονιέρες και την ξαναείδα μόλις τις παρέλαβα , τόσο εμπιστοσύνη της έχω και δικαίως!!! Και φυσικά την πανέμορφη και γλυκιά μου Φένια από τα @celfieandco που τα χειροποίητα και τόσο ιδιαίτερα μαρτυρικά της ήταν ακριβώς αυτό που μας εξέφραζε γι ‘ αυτή τη μέρα και φυσικά όλοι μας οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν όπως και εμείς οι γονείς και νονοί που δημιούργησε για τον καθένα μας προσωπικά ένα ξεχωριστό μαρτυρικό. Είναι χαρά να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με τόσο ταλέντο και μεράκι γι ‘ αυτό που κάνουν! Σας στέλνω όοοοοοοοοοοολη μου την αγάπη απλόχερα , κρατώ όλες σας τις ευχές στο μυαλό και την καρδιά μου! Όσο για τις υπέροχες φωτογραφίες το ευχαριστώ είναι λίγο στην αγαπημένη μου Ιωάννα @shooterio που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ μέσω της γλυκιάς μου κουμπαρούλας @stam_tsimtsili την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα και μου γνώρισε αυτή την τόσο ταλαντούχα γυναίκα, η οποία αποτύπωσε αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές με τη μοναδική της ματιά!!! Σ ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! #thankyou #you #you#you#loveyou #happy #familymoments

A post shared by Olga Lafazani (@olga_laf) on

 

Πρόσφατα, η Όλγα Λαφαζάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία των δυο της παιδιών σε χριστουγεννιάτικο φόντο.

Η κόρη της, Μαρία Αλεξάνδρα, είναι 9 ετών και έχει τεράστια αδυναμία στον μικρότερο αδελφό της Γιώργο, ο οποίος γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2018.

Η περήφανη μανούλα απόλαυσε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και απαθανάτισε μια πολύ τρυφερή στιγμή μεταξύ των δύο παιδιών της.

Δείτε την ανάρτησή της.