Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Tα δύο τους παιδιά, η Μαλένα και ο Μανώλης, έχουν ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού και σκορπίζουν χαρά στις ζωές τους.

 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη εκτός από την τεράστια αδυναμία που έχουν στα δύο τους παιδιά, έχουν μεγάλη αγάπη και για τα ταξίδια στο εξωτερικό, στα οποία παίρνουν πάντα μαζί και τα παιδιά τους.

 

 

View this post on Instagram

?Central Park.. Ένα από τα μέρη που μας ζητήσατε αρκετοί.. ▫️Αρχικά νοικιασαμε ποδηλατα (120? 3 ποδήλατα για 2 ωρες.. Ένα υπέροχο μέρος για όλους.. Μπορείς να περπατήσεις να κάνεις joking να διαβάσεις, ακόμη και να κάτσεις απλά σε ένα σημείο να παρατηρείς την ομορφιά του! Όσοι έχετε οικογένεια–παιδιά η σκυλάκια υπάρχει χώρος για να διασκεδάσουν όλοι! ▫️Τρέξαμε-παίξαμε-γελασαμε-ειδαμε πάπιες και σκιουρακια.. ▫️Ένα μέρος που μπορείς να πηγαίνεις ακόμη και κάθε μέρα για λίγο καθώς ειναι στο κέντρο τησ πόλης! #throughmyeyes #NYC #centralpark #arroundtheworld #hantampakakia

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelios_hantampakisofficial) on

 

Αυτή τη φορά, η όμορφη οικογένεια ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Βαρκελώνη και κάθε ημέρα μας εντυπωσιάζουν με τις υπέροχες φωτογραφίες τους. Μάλιστα, μαζί τους είναι και η μητέρα του Στέλιου Χανταμπάκη, Λένα.

«Δεν ξέρω αν θα θυμούνται κάτι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας… αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εγώ θα θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές μαζί τους… ευλογία!! ?? #hantampakakia #myfamily #grandmother #mama #barcelona», σχολίασε ο Στέλιος Χανταμπάκης σε μία από τις αναρτήσεις του.

Ωστόσο η φωτογραφία που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι εκείνη που δείχνει τα παιδιά στο αεροπλάνο.

Δείτε τις αναρτήσεις και θα καταλάβετε…