Η Χριστίνα Αλούπη είναι μητέρα δύο αγοριών, του Ανδρέα που είναι τριών ετών και του μικρού Αλέξανδρου – Παναγιώτη που θα γίνει ενός έτους τον επόμενο μήνα.

Η πανέμορφη μανούλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της.

 

 

 

Μάλιστα σε μια παλαιότερη δημοσίευσή της είχε αναφερθεί στο πόσο σημαντικό είναι οι μαμάδες με γιους να φροντίσουν να μεγαλώσουν σωστούς άντρες:

«Είναι δεδομένο ότι οι μητέρες περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους από τους πατέρες και συνεπώς η δική μας επιρροή είναι μεγαλύτερη. Και η ευθύνη μας τεράστια! Ας μεγαλώσουμε λοιπόν σωστούς άντρες, ας μάθουμε στα αγόρια μας πως να φέρονται στις γυναίκες. Υπάρχουν πράγματι τόσοι υπέροχοι άντρες ανάμεσα μας, μεγαλωμένοι τόσο σωστά από τις μητέρες τους, αλλά υπάρχουν δυστυχώς και τόσοι άλλοι «άντρες», που βέβαια μόνο άντρες δεν είναι έτσι όπως φέρονται στο γυναικείο φύλο. Ας φροντίσουμε τα δικά μας αγόρια να φέρονται στις γυναίκες όπως θέλουμε κι εμείς να μας φέρονται οι άντρες, όπως μας αξίζει!».

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό γιο της

 

Φέτος ο μικρός Αλέξανδρος-Παναγιώτης φωτογραφήθηκε με τον Άγιο Βασίλη για πρώτη φορά και δεν έκλαψε καθόλου σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του που στην περσινή του φωτογραφία δεν ήθελε καν να κάτσει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη.

«Τουλάχιστον έχουμε μια καλή φωτογραφία… Υπάρχει κάποιο δίχρονο παιδάκι που να κάθεται πρόθυμα στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη;;; Ο δικός μας πάντως όχι…», είχε σχολιάσει τότε η Χριστίνα Αλούπη.

 

 

«Πρώτη φωτογραφία που δεν κλαίει κανείς», έγραψε στη λεζάντα της φετινής εορταστικής φωτογραφίας.

 

Δείτε την ανάρτησή της.