Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της σε εξωτικό προορισμό με την οικογένεια της.

https://www.instagram.com/p/B6SyhK8Jx7m/

Οι εξωτικές διακοπές

Μπορεί πολλοί να ασχολούνται με το αν η Ελένη Μενεγάκη θα αλλάξει ή όχι τηλεοπτική στέγη, ωστόσο η ίδια απολαμβάνει τις γιορτινές αυτές ημέρες μαζί με την οικογένειά της.

Μάλιστα αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός Αθηνών και πιο συγκεκριμένα εκτός Ελλάδος για να γιορτάσει με την οικογένειά της τα Χριστούγεννα.

Η διάσημη παρουσιάστρια, στο ανοιχτό προφίλ που έχε υιοθετήσει στο Instagram, φρόντισε να μοιραστεί με τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο fans της στο Instagram, μια πόζα σε εξωτικό προορισμό, ντυμένη με καλοκαιρινό φόρεμα και σαγιονάρες μπροστά στο δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Ελένη Μενεγάκη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε το απόγευμα του Σαββάτου μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει μπροστά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε:

«Ευτυχία είναι … Χριστούγεννα με την οικογένεια , σε όποιο μέρος του κόσμου … όλοι μαζί».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:

 

https://www.instagram.com/p/B6V-z_ApIRS/?utm_source=ig_web_copy_link

Και εννοείται πως τα σχόλια ήταν πολλά κάτω από τη δημοσίευση με τους fans να ψηφίζουν Μαλδίβες και κάποιους να υποθέτουν πως η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στο Μπαλί.

Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα αγάπης

«Αντιλαμβάνεσαι ότι μεγάλωσες, όταν τα Χριστούγεννα αντί για δώρα, ζητάς ανθρώπους και αγάπη! (δεν είναι δική μου σκέψη, αλλά μου ταιριάζει) #christmasmood #love» , ήταν το μήνυμά της Μενεγάκη που συνόδευε το στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/B6YkgiCpjOY/

 

https://www.instagram.com/p/B6pSHoDppDA/

https://www.instagram.com/p/B6n6SPMpVVy/

«Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες ! Ότι κι αν θέλεις να κάνεις , να το κάνεις με την καρδιά σου», γράφει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: