Στις 4 Νοεμβρίου η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

 

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις δημοσιεύσεις τους έχουμε καταλάβει ότι είναι ξετρελαμένοι με τη μικρή τους.

 

 

Το 2019 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το ερωτευμένο ζευγάρι, γεμάτη συγκινήσεις και επιτυχίες, ενώ ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Έτσι, οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές για αυτούς, αφού ο νέος χρόνος θα τους βρει… τρεις.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Τα φετινά Χριστούγεννα για μένα δεν θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω λάμψη,αγάπη,τρυφερότητα☆☆ Χρόνια πολλά σε όλους με υγέια και μοναδικές στιγμές,γιατι οι στιγμές είναι αυτές μένουν στο χρόνο❤», έγραψε και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία.