Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά στην σέντρα!

«Δεν θα δούλευα ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Ο Κώστας Τσουρός στην τελευταία του συνέντευξη άδειασε ανοιχτά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από τις γυναίκες παρουσιάστριες ποια είναι η καλύτερη αυτά τη στιγμή;

Η Ναταλία!

Αν ήσουν διευθυντής καναλιού σε ποια θα έδινες το πρωινό; Μενεγάκη ή Σκορδά;

Στη Σκορδά το πρωινό, στη Μενεγάκη το μεσημεριανό! Όπως είναι και τώρα!

Το διπλωματικά…

Γιατί μου αρέσουν και οι δυο πολύ γι’ αυτό.

Με ποια παρουσιάστρια δεν θα συνεργαζόσουν ποτέ;

Κοίτα, εγώ γενικά μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα σε μια ομάδα και νομίζω ότι και οι άλλοι μπορούν να τα βρουν μαζί μου. Με ποια δε θα ήθελα ποτέ… δεν είναι τώρα στην τηλεόραση αλλά ας πούμε, δεν θα δούλευα ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για παράδειγμα.

Γιατί;

Γιατί, θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα έχει ακόμα πολλά πράγματα να μάθει για να γίνει παρουσιάστρια.

Είχα δει ένα απόσπασμα από το «Πρωινό» και είχες πει ότι δεν αλλάζει ο άνθρωπος, ότι και που πήγε στο Survivor δεν αλλάζει το προφίλ της. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Είχες μιλήσει για το θέμα με τις απολύσεις. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Είναι η μοναδική όμως για την οποία ακούγονται πράγ­ματα; Εάν ισχύουν, έκανε κάτι διαφορετικό από αυ­τό που πάρα πολλοί άλ­λοι κάνουν στην τηλεό­ραση;

Δεν κάνουν πάρα πολλοί το ίδιο πράγμα. Εγώ τουλάχι­στον, δεν έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα. Εγώ τότε βέ­βαια, δεν ήμουν εκεί αλλά επειδή ξέρω από συναδέλ­φου και επειδή ευτυχώς ή δυστυχών οι ίδιοι συνάδελφοι βρισκόντουσαν υπό ένα καθεστώς τρομοκρατίας και δεν μπορούσαν να βγουν και να μιλήσουν, αλλά όπως κατα­λαβαίνει στην πιάτσα είμαστε και ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί, νομίζω ότι αυτό που έκανε τότε δεν το έχει κά­νει άλλος συνάδελφος και κανένας άλλος παρουσιαστής.