Ιδού μερικές ιδέες για προκαταρκτικά στον άνδρα

Βάλτε τον να ξαπλώσει μπρούμυτα

Αφού του κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ, χαιδέψτε την περιοχή της μέσης πάνω από τους γλουτούς. Ανεβείτε πάνω σε αυτή την περιοχή. Ξαπλώστε ελαφριά πάνω του και τρίψτε την κλειτορίδα σας πάνω στο δέρμα του. Θα διεγερθείτε και εσείς πολύ! Η τριβή σε αυτό το σημείο διεγείρει και τα νεύρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Είναι ό, τι καλύτερο για την προετοιμασία της συνουσίας.

Χαιδέψτε και φιλήστε απαλά την περιοχή του λαιμού αλλά και την περιοχή πίσω από τα αυτιά του.

Είναι δυο πολύ ευαίσθητες περιοχές στο σώμα του άνδρα η διέγερση των οποίων προκαλούν μεγάλη απόλαυση. Να είστε τρυφερές στις κινήσεις σας και τολμηρές στα λόγια. Τολμήστε να εκφράσετε πρόστυχες κουβέντες.

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, ξεχάστε τα ταμπού και ξεστομίστε όποια βρώμικη σκέψη σας έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό.

Οι εκφράσεις αυτές είναι ικανές να ανεβάσουν κατά πολύ τα επίπεδα τεστοστερόνης στον άνδρα, υποστηρίζουν κάποιοι σεξοθεραπευτές.

Δοκιμάστε ένα εναλλακτικό στοματικό.

Ερεθίστε την περιοχή πίσω από τους όρχεις. Είναι μια περιοχή που οι γυναίκες παραμελούν, και όμως εκεί συγκεντρώνονται αρκετές νευρικές απολήξεις. «Οι ιδιαίτερα έμπειρες γυναίκες ξέρουν πως κάτω από αυτή την περιοχή κρύβεται ο προστάτης. Με απαλές μαλάξεις μπορούν να ερεθίσουν την ευρύτερη περιοχή. Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ διεγερτικές για τον άνδρα» αναφέρει ο σεξολόγος Ian Kerner.

Τολμήστε να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ή να ξαναγυρίσετε πίσω στα βασικά.

Η μάλαξη των γεννητικών οργάνων, μια πρακτική που τα ζευγάρια χρησιμοποιούν σε πολύ νεαρές ηλικίες, δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό προκαταρκτικό. Μπείτε μαζί στη μπανιέρα. Δοκιμάστε να σαπουνίσετε το σώμα του, χαλαρώνοντάς τον. Έπειτα, με τα χέρια σας αρχίστε να παίζετε με τα γεννητικά το όργανα. Απλώστε αφρόλουτρο για να είναι πιο απολαυστική η μάλαξη. Κάντε αργές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Ερεθίστε τον κορμό του πέους και καταλήξτε στην κορυφή. Συνεχίστε αυξάνοντας την ένταση. Όταν καταλάβετε ότι έχει διεγερθεί αρκετά, αφεθείτε στο δρόμο προς τη συνουσία.