Η Ζέτα Δούκα είναι γνωστή λάτρης των social media, και ιδιαίτερα του Instagram, αφού αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και την οικογένειά της.

Αυτή την φορά η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια και συγκεκριμένα στην φωτογραφία που απεικονίζεται ήταν μόλις πέντε ετών.

Ποζάρει αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη, ενώ στην λεζάντα, που συνοδεύει το σπάνιο στιγμιότυπο, γράφει ένα τρυφερό μήνυμα για την δύναμη της πίστης. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1978 στην σχολή χορού της γιαγιάς μου στην Καλλιθέα.

Ήμουν 5 χρόνων, δεν θυμάμαι πολλά από την συγκεκριμένη φάση αλλά θυμάμαι πολύ καλά, πόσο πολύ πίστευα στην ύπαρξη του Αγίου Βασίλη μέχρι πολύ μεγάλη . Για την ακρίβεια, όταν μου είπαν το αντίθετο, γκρεμίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά την πίστη και την ελπίδα μου!

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής πάντως , ακόμα έχω την αίσθηση ότι πιθανώς να υφίσταται κάπου και γελάει από μακριά με όλους εμάς τους μεγάλους που νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, καθώς ετοιμάζεται παράλληλα να μπει στα όνειρα των παιδιών μας, ν αφήσει τα δώρα του και να τα γεμίσει με την αίσθηση ότι ο κόσμος μας είναι τουλάχιστον Μαγικός».

 

View this post on Instagram

 

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1978 στην σχολή χορού της γιαγιάς μου στην Καλλιθέα. Ήμουν 5 χρόνων, δεν θυμάμαι πολλά από την συγκεκριμένη φάση αλλά θυμάμαι πολύ καλά, πόσο πολύ πίστευα στην ύπαρξη του Αγίου Βασίλη μέχρι πολύ μεγάλη . Για την ακρίβεια, όταν μου είπαν (και μου τεκμηρίωσαν) το αντίθετο, γκρεμίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά την πίστη και την ελπίδα μου σε κάτι που δεν είχα δει ούτε αγγίξει ποτέ αλλά ένιωθα έντονα κι αναμφισβήτητα ότι υπάρχει! Για να είμαι απολύτως ειλικρινής πάντως , ακόμα έχω την αίσθηση ότι πιθανώς να υφίσταται κάπου και γελάει από μακριά με όλους εμάς τους μεγάλους που νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, καθώς ετοιμάζεται παράλληλα να μπει στα όνειρα των παιδιών μας, ν αφήσει τα δώρα του και να τα γεμίσει με την αίσθηση ότι ο κόσμος μας είναι τουλάχιστον Μαγικός… #santaclaus #believeinmagic #childhoodmemories

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on