Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας από τότε που κράτησαν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι λάτρεις των social media και μάλιστα του Instagram και συχνά αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους.

Από τότε που η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στην ζωή τους δεν έχουν σταματήσει στιγμή να απαθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί ως οικογένεια.

Αυτήν την φορά η επιτυχημένη αθλήτρια έφερε μαζί της στην προπόνηση την μικρή της κόρη και μάλιστα ξεκίνησαν από… νωρίς τα μαθήματα πάνω στην δοκό.

Στην λεζάντα, που συνόδευσε το στιγμιότυπο, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν παιδιά…τι σας έλεγα οτι θα κάνουμε δοκό…η πρώτη μας επαφή ήταν επιτυχής».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο: