Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέει η Σέι Μίτσελ από τότε που έφερε στον κόσμο, μαζί με τον σύντροφό της Matte Babel, το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη, που της έχουν μεγάλη αδυναμία.

 

View this post on Instagram

 

HAPPY HOLIDAYS from our fam to yours… ❤️

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Η Καναδή ηθοποιός, που την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Pretty Litttle Liars», είχε κρατήσει «μυστικό» την εγκυμοσύνη της τους πρώτους έξι μήνες, την οποία και ανακοίνωσε, κατά τον έβδομο μήνα της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ποζάροντας χωρίς μπλούζα και αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, φωτογραφία που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes.

Αυτή η ανακοίνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ίδια, μιας και περίπου πριν ένα χρόνο, με ανάλογη ανακοίνωση, είχε μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός της αποβολής.

 

View this post on Instagram

 

Oh, the places we will go…

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Η χρονιά που μας πέρασε λοιπόν, είναι μία από τις σημαντικότερες για την επιτυχημένη ηθοποιό, μιας και πέρα από την πρόσφατη επαγγελματική της επιτυχία, με την δημιουργία του δικού της brand, έφερε στον κόσμο την μικρή της κόρη, που δεν αποχωρίζεται στιγμή.

View this post on Instagram

MOOD

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Με την αλλαγή του χρόνου αλλά και της δεκαετίας, η Σέι Μίτσελ έκανε μια σύντομη ανασκόπηση αναφορικά με το τι άλλαξε στην ζωή και την καθημερινότητάς της και όπως ήταν φυσικό, η όμορφη οικογένειά της ήταν στο επίκεντρο.

Ανάρτησε λοιπόν, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία όπου κρατά την κόρη της στην αγκαλιά της ενώ στο πλάι βρίσκεται ο σύντροφος και πατέρας της μικρούλας. Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτή η δεκαετία είχε τις περισσότερες αλλαγές…».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο: