Τις πιο ζεστές ευχές της για το 2020 έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτές τις γιορτές αρκετοί έλληνες επώνυμοι όπως η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό επέλεξαν να τις περάσουν στο εξωτερικό και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επισκέφτηκαν εξωτικούς προορισμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς, και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ταξίδεψε με τον καλό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη σε εξωτικό προορισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω του Instagram μας δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της και έτσι έκανε και τώρα, αφού μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίας από την ονειρική της Πρωτοχρονιά .

H γνωστή παρουσιάστρια που βρέθηκε σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό μέσα στο καταχείμωνο πόζαρε με το μπικίνι της και έγραψε στην άμμο 2020.

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στους followers της:

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά, τις πληγές που σας άνοιξε το 2019 το 2020 να τις γιατρέψει όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά και να σας δώσει την δύναμη να για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να κερδίσετε όλα όσα σας αξίζουν… Τα όνειρα σας ευχές μου…✨ Με το καλό ο νέος χρόνος αγάπες μου…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία της