Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέει η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα, καθώς πέρα από την επαγγελματικής της επιτυχία, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηαντωνά ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ την μικρή της κόρη, Θάλεια.

Όπως έχει δηλώσει και σε συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά καιρούς: «Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Είμαι πολύ πλήρης». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραμελεί τον εαυτό της ή ότι δεν φροντίζει και τις δικές της ανάγκες.

View this post on Instagram

Βρίσκοντας και χάνοντας την «Στέλλα»…Η σύνθεση ενος ρόλου ειναι πάντα μια διαδικασία κοπιαστική αλλά και τόσο γοητευτική. Ειναι σαν παιχνίδι στρατηγικής, σαν μια συνταγή με πολλα συστατικά και δύσκολη εκτέλεση που όμως, αν πετύχει, νιώθεις τεράστια περηφάνια! Το νέο «Καφέ της Χαράς» σε μερικές μέρες και πάλι κοντά μας, κι εγώ ανυπομονώ να σας «συστηθώ»… 31/12/2019, 20.45 @ant1tv #tokafetisxaras #tvseries #role #newgoal #excited #worried

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Η ίδια, που είναι λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram, δεν χάνει ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες ή και ολιγόλεπτα βίντεο από την καθημερινότητά της, παρέα με την μικρή της κόρη.

Αυτήν την φορά, ανάρτησε ένα υπέροχο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της και το σύντροφό της και καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος.

Στην λεζάντα, που συνόδευσε την φωτογραφία, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλωσήρθες 2020!! Να είσαι τυχερό, γεμάτο δώρα αγάπης, υγείας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ειρήνης! Τα χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ!».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο: