Η Ιωάννα Τούνη ακόμα πρέπει ακόμα να τρέμει!

Η ξεκαρδιστική φάρσα

Την απίθανη φάρσα που της έκανε ο κολλητός της κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδους δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα καθώς περπατούσαν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, με προορισμό νυχτερινό μαγαζί για να διασκεδάσουν.

Ενώ η ανέμελη Ιωάννα Τούνη περπατά αμέριμνη στην λεωφόρο Νίκης ο κολλητός της την τρομάζει ξαφνικά! Εκείνη αρχίζει να ουρλιάζει δυνατά, ενώ στη συνέχεια ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της φαίνεται πως θα περάσει φέτος η σέξι influencer , αφού εδώ και λίγους μήνες είναι full in love με τον γοητευτικό επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τσεβρεντζή.

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο μας αποκάλυψε η ξανθιά influencer στις αρχές του μήνα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστρία και έζησε μοναδικές στιγμές στην χριστουγεννιάτικη Βιέννη, αφού επισκέφτηκε τα πιο γνωστά σημεία και δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα.

Μπορεί πλέον να βρίσκονται στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν τους πτοεί! Η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης του Instagram και έτσι καθημερινά μας δείχνει διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η ξανθιά καλλονή μας έδειξε το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συγκατοικεί μαζί με τον σύντροφό της.

«Τα πιο «μαγικά» Χριστούγεννα με το δέντρο των ονείρων μου…», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η επιχειρηματίας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της: