Η Κλέλια Πανταζή έγινε μανούλα πριν από ένα μήνα και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον νεογέννητο γιο τους.

 

View this post on Instagram

Οι φυλακές άγγελοι μου!! Όλους αυτούς τους μήνες, σε αυτό το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης, ειναι αυτοί που ήταν διπλα μου αναπάσα στιγμή.. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου και στην μαία σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!Ακόμα και την στιγμή του τοκετού δεν αγχώθηκα καθόλου! Ήξερα πως η κ. @dr_katerina_papakonstantinou θα έπαιρνε όλες τις σωστές αποφάσεις για μένα και το παιδί μου! Και τώρα που είμαστε σπίτι πάλι δεν έχω άγχος γιατί μας έχει προετοιμάσει σωστά η μαία μας κ. Τίνα Βουνάση! Ευχαριστούμε @rea_maternity για την άψογη φιλοξενία στο «πρώτο σπίτι» του γιου μας! Ευχαριστώ @lefteris_tsakalos για όλα.. Ξέρεις εσύ.. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας γεμίσατε ευχές!! Σας ευχόμαστε να είστε καλά και το 2020 να σας φέρει ό,τι λαχταράτε!! Και τώρα πάμε να το ζήσουμε!!! ————————————————————————— 🤱🏻 #family #thankyou #reamaternity #maternity #weareparents #wearefamily #itsaboy #mom #dad #newborn #babyboom #blessed #thankful #tsakalofamilia

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) on

 

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής δε σταματά να φωτογραφίζει τον μοναχογιό της που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου και άλλαξε τη ζωή της. Μάλιστα, η ευτυχισμένη μανούλα αποκάλυψε ότι το αγοράκι θα ονομαστεί Μιχαήλ- Άγγελος.

 

 

Πρόσφατα, η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει στον λογαριασμό της. Φωτογράφισε τον σύζυγό της και τον γιο της να κοιμούνται αγκαλιά και πραγματικά μας συγκίνησε.

Δείτε την ανάρτησή της.