Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έφερε νέες κόντρες στο προσκήνιο της ελληνικής showbiz, με την Βάνα Μπάρμπα να σχολιάζει την Ρούλα Κορομηλά και τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Ρούλα Κορομηλά σε εκείνη την συνέντευξή της σχολιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου είπε πως:

«Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να το δουλέψει πολύ. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Η Βάνα Μπάρμπα με τη σειρά της απάντησε στην Ρούλα Κορομηλά σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

Αμέσως μετά την προβολή τη συνέντευξης της Βάνας Μπάρμπα, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«Γούστο μου και καπέλο μου! Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!».

Δείτε παρακ;aτω την ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά :