Η Χριστίνα Αλούπη θέλησε να μοιραστεί δημόσια την εμπειρία της από τον δεύτερο τοκετό της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έφερε πέρυσι στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο, και δημοσίευσε το πιο συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα της γέννησής του.

Τι έγραψε:

«17 ώρες είχαν περάσει και εσύ δεν έλεγες να κάνεις την εμφάνιση σου. Θεωρώντας λοιπόν ότι θα κάνεις πάνω από 24 ώρες όπως και ο αδερφός σου (28 ώρες τοκετός), λέω ας μην κάνω ακόμα επισκληρίδειο να μπορώ να σηκώνομαι από το κρεβάτι, αφού αντέχω προς το παρόν τον πόνο. Μου λέει η μαία «κάνε την επισκληρίδειο κρίμα είναι να πονάς, το μωρό αργεί πολύ ακόμα αν έρθει» της λέω «μπα θα περιμένω λίγο ακόμα, αντέχω». 30 λεπτά μετά από αυτή τη συζήτηση, είχες γεννηθεί… Τόσο ξαφνικά και απότομα αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να σε γνωρίσουμε, που ούτε επισκληρίδειο είχα χρόνο να κάνω τελικά… πάλι καλά πρόλαβε να έρθει ο γιατρός, ο μπαμπάς σου όμως μόνο τη μισή γέννα πρόλαβε να δει, έναν καφέ είχε πάει να πάρει.

Να σου πω ότι δεν πόνεσα, ψέματα θα σου πω. Έχουν καλομάθει πλέον οι γυναίκες με την επισκληρίδειο, λίγες βιώνουν αυτό το θαύμα σε όλο του το μεγαλείο. Θα σου πω, λοιπόν, ότι δεν έχω πονέσει πιο πολύ στη ζωή μου. Ένιωθα ότι με κόβουν στα δυο. Αλλά ήταν ο πιο υπέροχος, μαγικός πόνος, σχεδόν ικανοποιητικός θα έλεγα… Από τη μια λες δεν αντέχω άλλο το σώμα μου σκίζεται στη μέση, από την άλλη νιώθεις το μωρό που με κόπο «έφτιαχνες» 9 μήνες να βγαίνει από μέσα σου, κάθε πιθαμή του, και να ξεκινά τη ζωή που του χάρισες. Ήταν ο πιο υπέροχος πόνος που μπορεί να βιώσει πλάσμα σε αυτή τη γη.

Και κάπως έτσι ένιωσα πραγματικά πως είναι να δίνεις ζωή. Δε θα άλλαζα τίποτα από όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, και 10 φορές να σε γεννούσα έτσι θα επέλεγα να σε έφερνα σε αυτόν τον κόσμο, νιώθοντας το κάθε δευτερόλεπτο με όλο μου το είναι.

Χρόνια πολλά έρωτα μου, δεν σε περίμενα αγόρι να σου πω την αλήθεια, πόσο σίγουρη ήμουν ότι θα έκανα κόρη, και ακόμα περισσότερο δεν περίμενα ότι θα σε αγαπήσω τόσο παράφορα. Δεν ήξερα ότι είχα τόση αγάπη μέσα μου να σου δώσω, αλλά τελικά έχουν δίκιο, όλα τα παιδιά σου τα αγαπάς σαν να είναι το πρώτο σου. Happy 1st birthday my love».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

7~1~19 17 ώρες είχαν περάσει και εσύ δεν έλεγες να κάνεις την εμφάνιση σου. Θεωρώντας λοιπόν ότι θα κάνεις πάνω από 24 ώρες όπως και ο αδερφός σου (28 ώρες τοκετός), λέω ας μην κάνω ακόμα επισκληρίδειο να μπορώ να σηκώνομαι από το κρεβάτι, αφού αντέχω προς το παρόν τον πόνο. Μου λέει η μαία «κάνε την επισκληρίδειο κρίμα είναι να πονάς, το μωρό αργεί πολύ ακόμα αν έρθει» της λέω «μπα θα περιμένω λίγο ακόμα, αντέχω». 30 λεπτά μετά από αυτή τη συζήτηση, είχες γεννηθεί… Τόσο ξαφνικά και απότομα αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να σε γνωρίσουμε, που ούτε επισκληρίδειο είχα χρόνο να κάνω τελικά… πάλι καλά πρόλαβε να έρθει ο γιατρός, ο μπαμπάς σου όμως μόνο τη μισή γέννα πρόλαβε να δει, έναν καφέ είχε πάει να πάρει. Να σου πω ότι δεν πόνεσα, ψέμματα θα σου πω. Έχουν καλομάθει πλέον οι γυναίκες με την επισκληρίδειο, λίγες βιώνουν αυτό το θαύμα σε όλο του το μεγαλείο. Θα σου πω λοιπόν ότι δεν έχω πονέσει πιο πολύ στη ζωή μου. Ένιωθα ότι με κόβουν στα δυο. Αλλά ήταν ο πιο υπέροχος, μαγικός πόνος, σχεδόν ικανοποιητικός θα έλεγα… Από τη μια λες δεν αντέχω άλλο το σώμα μου σκίζεται στη μέση, από την άλλη νιώθεις το μωρό που με κόπο «έφτιαχνες» 9 μήνες να βγαίνει από μέσα σου, κάθε πιθαμή του, και να ξεκινά τη ζωή που του χάρισες. Ήταν ο πιο υπέροχος πόνος που μπορεί να βιώσει πλάσμα σε αυτή τη γη. Και κάπως έτσι ένιωσα πραγματικά πως είναι να δίνεις ζωή. Δε θα άλλαζα τίποτα από όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, και 10 φορές να σε γεννούσα έτσι θα επέλεγα να σε έφερνα σε αυτόν τον κόσμο, νιώθοντας το κάθε δευτερόλεπτο με όλο μου το είναι. Χρόνια πολλά έρωτα μου, δεν σε περίμενα αγόρι να σου πω την αλήθεια, πόσο σίγουρη ήμουν ότι θα έκανα κόρη, και ακόμα περισσότερο δεν περίμενα ότι θα σε αγαπήσω τόσο παράφορα. Δεν ήξερα ότι είχα τόση αγάπη μέσα μου να σου δώσω, αλλά τελικά έχουν δίκιο, όλα τα παιδιά σου τα αγαπάς σαν να είναι το πρώτο σου. Happy 1st birthday my love👶🏻♥️🎂🎁🎈#happybirthday #baby #1yearold

A post shared by Christina👑Aloupi (@aloupichristina) on