Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη για την Ελένη Χατζίδου, αφού μέσα στο 2019 παντρεύτηκε με τον Ετεοκλή Παύλου και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

 

https://www.instagram.com/p/B16a9S2oUid/

https://www.instagram.com/p/B3691oxFrgQ/

“Το 2019 ήταν γενναιόδωρο μαζί μου! Παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και δημιουργήσαμε τον άγγελο μας,το πιο γλυκό πλασματάκι στη γη,την κόρη μας! 2020 σε παρακαλώ άσε τα όλα ως έχουν❤️”, είχε γράψει η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχαιρετώντας το 2019.

 

https://www.instagram.com/p/B6vwD8fF7Jj/

Ωστόσο, η καθημερινότητα με το μωρό δεν έχει μόνο χαρούμενες στιγμές. Όπως ξέρουν όλες οι μαμάδες, έχει και ξενύχτια, γκρίνια και πολλά κλάματα.

Τα μωρά μην μπορώντας να εξηγήσουν στους γονείς του τι θέλουν ή τι τα ενοχλεί βάζουν τα κλάματα και οι γονείς δυσκολεύονται ορισμένες φορές να τα ηρεμήσουν.

Το ίδιο συνέβη και με την κορούλα της Ελένης Χατζίδου. Η νέα μαμά αφού δοκίμασε τα πάντα για να σταματήσει το κλάμα της μικρής της σκέφτηκε με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να… χορέψουν!

«Το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα! Ε λοιπόν έτσι είσαι; Για να σε δω τώρα! Το κόλπο έπιασε. Προκαλώ όσους έχετε μωρά να κάνετε το ίδιο! #macarenababychallenge», έγραψε η ίδια στο Instagram.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:

 

https://www.instagram.com/p/B7EvKRyloeM/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: