Η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για την διαδικασία του τοκετού, τον νεογέννητο γιο της, ενώ αποκάλυψε πότε της έσπασαν τα νερά.

«Νόμιζα ότι θα πανικοβληθώ αλλά ήμουν τόσο ήρεμη»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η ευτιχισμένη μανούλα Μαντώ Γαστεράτου μάλιστα αποκάλυψε:  «Κι εμένα στον ύπνο με έπιασε Ελένη. Μου έσπασαν τα νερά στον ύπνο. Κοιμόμουν πολύ καλά και ξαφνικά σπάσανε τα νερά και για μένα ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Νόμιζα ότι θα πανικοβληθώ αλλά ήμουν τόσο ήρεμη. Μπήκα έκανα μπάνιο, ξύπνησα τον Νίκο και του λέω: «Νίκο, έσπασαν τα νερά… Μάλλον γεννάω».

Στη αρχή φοβόμουν, έτρεμα σαν το ψάρι…

«Όλα πήγαν καλά, φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο, σχεδόν προς το τέλος του τοκετού, όμως επειδή το μωράκι μου είναι ένα τερατάκι, γεννήθηκε 4.100 (έκανα καισαρική)… Στη αρχή φοβόμουν, έτρεμα σαν το ψάρι αλλά με βοήθησε η γυναικολόγος και η μαία μου, οι οποίες ήταν σαν φίλες μου, ήταν σαν κολλητές μου, καθώς κάναμε καλαμπούρι μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το πίστευα ούτε και εγώ, αφού τους έλεγα: «Αν είναι έτσι ο τοκετός, τότε κάνω δέκα παιδιά. Απήλαυσα αυτή την υπέροχη εμπειρία. Γι’ αυτό που ζω ευχαριστώ το Θεό», αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου.