Η Άσλεϊ Γκράχαμ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ απολαμβάνει την πρώτη της εγκυμοσύνη και μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα και να έχει έναν πιο εύκολο τοκετό.

Το μοντέλο εδώ και καιρό δεν διστάζει να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τολμηρές φωτογραφίες, με κοντινά πλάνα στις ραγάδες, στο χαλαρωμένο στήθος, στη φουσκωμένη κοιλιά.

Είναι σε πολύ καλή διάθεση και το στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά φορώντας ένα μαύρο σουτιέν.

Το διάσημο plus size μοντέλο βάζει κραγιόν στα χείλη της και οι followers την αποθεώνουν καθώς απενοχοποιεί το γυναικείο σώμα και στην εγκυμοσύνη.

H 31χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ παντρεύτηκε το 2010 τον σκηνοθέτη Τζάστιν Έρβιν και τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Η Άσλεϊ Γκράχαμαποστομώνει τους haters που καραδοκούν «Γιατί με ακολουθείς αφού δεν αντέχεις αυτό που βλέπεις; Γιατί δεν προσπαθείς να βρεις την ειρήνη μέσα σου;», ήταν μία από τις απαντήσεις της σε επικριτή της στο Instagram που χαρακτήρισε τις φωτογραφίες της αηδιαστικές.

Η 31χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, τον 30χρονο Τζάστιν Έρβιν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει με ένα κοντό πράσινο φόρεμα ενώ ο Τζάστιν φορά ένα λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι. «Πριν από εννέα χρόνια, παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου» έγραψε στην λεζάντα το γνωστό μοντέλο.

«Ήταν το καλύτερο ταξίδι με το αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο».