Πανικό προκάλεσε με δύο της λόγια η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, με την δημοφιλή ηθοποιό να παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα στην εφημερίδα RealLife και στον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε η εντυπωσιακή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, την πιθανότητα να τη δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Σμαράγδα Καρύδη η οποία έκανε φέτος το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή, σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε θέατρο με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, απάντησε ότι ο ίδιος έχει στα σκαριά ένα νέο κινηματογραφικό σενάριο, στο οποίο, όμως, δεν θα συμμετέχει.

-Εσύ δεν θες να ξανακάνεις σινεμά είτε με τον Θοδωρή είτε μόνη σου;

Ο Θοδωρής έγραψε ένα σενάριο και ψάχνει χορηγούς για να το προχωρήσει, αλλά δεν θα παίξω εγώ…

-Τι εννοείς; Και ποια θα παίξει;

Δεν ξέρω, ρώτα τον! Ίντρικα…

-Θεατρικά θα ξανασμίξετε γιατί έχετε χωρίσει τελευταία;

Δεν έχουμε κλείσει κάτι για την ώρα. Δεν μπορώ να κλείνω κάτι τόσο νωρίς. Ακόμα τρέχει ο «Κουτρούλης»…

-Τι έχει αυτό το αγόρι και σε κρατάει τόσα χρόνια στην αγκαλιά του; Πες!

Δεν θα ρωτήσεις τι έχω εγώ και τον κρατάω στην δική μου (σ.σ..: γελάει); Ε, μωρέ ξέρεις! Είναι υπέροχος ο Θοδωρής – ένα υπέροχο ξεχωριστό πλάσμα. Το λένε όσοι τον γνωρίζουν.

-Είναι και έξυπνος και με χιούμορ…

Μπράβο, πες τα εσύ, να μην τα λέω εγώ! Είναι όλα αυτά και πιο πολλά…

-Αλλά νυφικό δεν βάζεις με τίποτα…

Βάζω κάθε βράδυ στο θέατρο!

-Θα έπαιζες στις «Άγριες Μέλισσες» αν σου το πρότειναν;

Με χαρά, αν μου πρότειναν έναν ρόλο που θα με κέντριζε, γιατί είναι μια σειρά άψογη από όλες τις απόψεις. Έχουμε καιρό να δούμε τόσο άρτια τηλεοπτική δουλειά, πιστεύω!