Χαμογελαστή εμφανίστηκε μετά το Megxit η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ.

Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη.

Φτάνοντας στο κέντρο, η Μέγκαν συνομίλησε με το προσωπικό και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαμογελώντας πλατιά.

Τις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένεται να βρεθεί ξανά στον Καναδά και στο πλευρό της συζύγου του, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος χρειάσθηκε να επιστρέψει στη Βρετανία, όπου και παραβρέθηκε στην οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριγχαμ, με τη γιαγιά του Ελισάβετ, τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του Γουίλιαμ.

Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Μέγκαν Μαρκλ που βρίσκεται στο Βανκούβερ με τον γιο της Άρτσι, ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου θα μπορούσε να ηχογραφηθεί. Ή επίσης ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να ακούει τον διάλογο χωρίς την συναίνεση της Βασίλισσας.

Η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα».

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail ήταν σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια του οικογενειακού συμβουλίου πιθανότατα μέσω WhatsApp.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνουν την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν.

Η συμφωνία που θα καταλήξουν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.