Γνωρίσαμε την Ειρήνη Κολιδά μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 1 που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η ήρεμη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή παρουσία της καθώς και η ειλικρίνειά της, την έκαναν να ξεχωρίσει και να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

 

 

Τρία χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού, η λαμπερή personal trainer και μαμά, παραμένει δημοφιλής. Την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας, αλλά η γυμναστική παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

 

 

Πάνω από όλα όμως η Ειρήνη Κολιδά είναι μία πολύ τρυφερή μανούλα. Ο γιος της, Αλέξανδρος, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της κι αν και τον έχουμε δει ελάχιστες φορές στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram της, είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής και της καθημερινότητάς της.

Μία από τις τελευταίες που την είδαμε στο Instagram με τον μοναχογιό της ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν έκαναν διακοπές στην Πίνδο.

 

Πρόσφατα, η Ειρήνη Κολιδά, δημοσίευσε δύο ακόμη φωτογραφίες με τον γιο της. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και δείχνουν εντυπωσιακοί.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

 

View this post on Instagram

💙 GIVEAWAY 💙 Ότι πολυτιμότερο και αληθινό έχω….. Πρόσφατα ντυθήκαμε παράγαμπροι, τα ρούχα μας επιμελήθηκε η @stovabambini και νομίζω ότι κλέψαμε τα βλέμματα όλων. Ο Αλέξανδρος λοιπόν αφού πρώτα ρώτησε τον φίλο μου Στέλιο κύριο @stovabambini θέλει να κάνει δώρο στην πρώτη νονά του 2020 τα βαπτιστικά ρούχα. Ο τρόπος γνωστός… 💙 Like & comment στην φώτο μου. 💙Tag 2 friends 💙Follow @stovabambini Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 26.01 #happyme #liveforyou #happyyou #justsmile #positivevibes #purelove #loveyou #mysun #stovabambini

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on