Από τον περασμένο Απρίλιο η Τζένη Θεωνά βιώνει το μοναδικό συναίσθημα της μητρότητας, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

 

https://www.instagram.com/p/B5LEqeYhACi/

https://www.instagram.com/p/B651_HEBrG0/

Η λαμπερή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια υπέροχη φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο της, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Κάποιες φορές κάνω αυτό το πλασματάκι να σκάει στα γέλια και τότε τα μάτια του λάμπουν και κάτι μαργαριτάρια αποκαλύπτονται στο στοματάκι του και νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του. Ο Αρίωνας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένη Θεωνά και μας έκανε να λιώσουμε.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

https://www.instagram.com/p/B7VyqCqB8xI/

Πώς έγινε η επιλογή του ονόματος του γιου της

 

Η πανέμορφη μαμά είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πώς έγινε η επιλογή του ονόματος του γιου τους.

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας. Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους. όπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά», είχε δηλώσει σχετικά.

 

https://www.instagram.com/p/Btqmg1loSwI/