Τι συγκίνησε τόσο την Κατερίνα Καινούργιου;

 

«Λοιπόν, παιδιά, συγκινήθηκα και θέλω να σας πω το γιατί»

«Λοιπόν, παιδιά, συγκινήθηκα και θέλω να σας πω το γιατί, δεν το παθαίνω ποτέ στον αέρα» είπε με μεγάλη συγκίνηση η Κατερίνα Καινούργιου μετά το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού Ευθύμη Ζησάκη, στην εκπομπή της.

Ο ηθοποιός μίλησε για το σπουδαίο έργο που κάνει με το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, σκηνοθετώντας την πρώτη θεατρική ομάδα που απαρτίζεται από παιδιά με σύνδρομο Down, TOLMO. Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για το έργο του και η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Η κατάσταση των παιδιών στο συγκεκριμένο κέντρο, είναι αρκετά βαριές – οι καταστάσεις του συνδρόμου Down και όλες οι υπόλοιπες ασθένειες – οπότε είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και θέλουν να βοηθήσουν.

Βλέπεις τώρα εκεί ένα παιδί που πηγαίνει και είναι ο Ευθύμης, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα είπε για τα τηλεοπτικά, τον έχουν κατηγορήσει, τον έχουν λιθοβολήσει, ξέρω ότι έχει μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, αυτό το πράγμα το κάνει πάρα πολλά χρόνια και το κάνει με την καρδιά του και την ψυχή του οικειοθελώς και για μένα αυτό σημαίνει πολλά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Απλά συγκινήθηκα, ασχολούμαστε με μπούρδες καθημερινά»

«Επειδή βγαίνουν τελευταία κρίνουν, μιλάνε, ο ένας έχει άποψη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το χώρο που έχουν μεγαλείο ψυχής. Απλά συγκινήθηκα, βγαίνουν όλοι, ασχολούμαστε με μπούρδες καθημερινά, ο ένας βγαίνει και κράζει τον άλλο, η μια κομπλεξικιά βγαίνει και σχολιάζει αρνητικά συναδέρφους της, ποιοι από όλους αυτούς πραγματικά έχουν ομορφιά ψυχής…το συγκεκριμένο παιδί το ξέρω πολύ καλά επειδή έχει κάνει παρέα και με τον σύντροφό μου είναι ένα παιδί με μεγάλες ευαισθησίες», είπε η παρουσιάστρια.