Στα σοκάκια της γραφικής Πλάκας περιπλανήθηκε η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με την  Άννα Πρέλεβιτς, με την μελαχρινή καλλονή να ανοίγει την καρδιά της σε μια απολαυστική συνέντευξη, όπου μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι αναμφίβολα μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί την παρομοιάζουν με τη Μόνικα Μπελούτσι, αφού η μεσογειακή ομορφιά της είναι πράγματι εντυπωσιακή.

 

 

Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός με το ιταλικό ταμπεραμέντο, τριγυρίζοντας στα σοκάκια της αγαπημένης της γειτονιάς στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στη ρεπόρτερ της εκπομπής για τη σχέση της με το χρόνο, τις κούκλες κόρες της, αλλά και για τον έρωτα.

«Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχω ρυτίδες. Θα έχω ρυτίδες, γιατί γελάω πάρα πολύ, έχω πάρα πολλές εκφράσεις και τα ζω όλα πολύ έντονα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί, είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη μες στη μέρα μου, γιατί αυτό σίγουρα θα με γεράσει πολύ πιο γρήγορα από μια ρυτίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

«Νομίζω ότι είμαι 32 χρονών», σχολίασε με χαμόγελο η μελαχρινή καλλονή στην ερώτηση πόσο χρονών νιώθει.

«Πια δεν μπορώ να τρώω τίποτα τα βράδια. Θα το δεχτώ και αυτό σαν αλλαγή της ηλικίας και θα το αγαπήσω», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στις συνήθειες που αλλάζουν μεγαλώνοντας.

«Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής σε μικρότερη ηλικία», δε δίστασε να παραδεχτεί η Δωροθέα Μερκούρη, συμπληρώνοντας πως «τα τελευταία πέντε χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου, θα έλεγα πως έχω αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση».

«Οι κόρες μου δεν αντιλαμβάνονται την ομορφιά τους. Δεν θεωρούν ότι είναι πανέμορφες», σχολίασε η Δωροθέα Μερκούρη, αναφερόμενη στις δύο της κόρες Ηλέκτρα και Γαία, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι καλό, γιατί δεν είναι μόνο η ομορφιά αυτό που χρειαζόμαστε».

 

 

Τέλος, όσον αφορά στη σχέση της με τον έρωτα, αλλά και τις πληγές του, η Δωροθέα Μερκούρη εκμυστηρεύτηκε πως έπεφτε πάρα πολύ στα πατώματα, όταν ήταν μικρή.

«Τα ζω όλα με πάρα πολύ πάθος. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Πάντα ανοιχτή στο να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ και να ξαναζήσω όλο αυτό που δεν ξέρουμε ποτέ που θα καταλήξει…».

 

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Δωροθέα Μερκούρη στην κάμερα του «Ελα Χαμογέλα»