Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model 2, όπου μοιράστηκε την πρωτιά μαζί με την Κάτια Ταραμπανκό, ενώ η Ειρήνη Καζαριάν είναι το κορίτσι που κέρδισε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Οι νικήτριες των δύο GNTM κάνουν τα δικά τους σταθερά βήματα στον χώρο της μόδας και, όπως φαίνεται, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά τους. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Ειρήνη Καζαριάν έχουν έρθει κοντά και πλέον είναι καλές φίλες.

Πρόσφατα, όπως σε είχαμε ενημερώσει, οι δύο καλλονές περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα του Bridal Fashion Week 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησαν μια κοινή εντυπωσιακή φωτογράφηση.

Συγκεκριμένα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του νεαρού και άκρως ταλαντούχου φωτογράφου Βασίλη Ράλλη, όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί. Με αέρα άλλης εποχής τα όμορφα μοντέλα συνεργάστηκαν για ένα project που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

Τόσο ο φωτογράφος Βασίλης Ράλλης, όσο και τα δύο μοντέλα, Ειρήνη Καζαριάν και Αννα Μαρία Ηλιάδου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram μερικές από τις λήψεις που έκαναν, δίνοντάς τους έτσι μια γεύση από την πρώτη τους συνεργασία.

Δείτε παρακάτω την Ειρήνη Καζαριάν και την Αννα Μαρία Ηλιάδου να αιχμαλωτίζουν τον φακό του Βασίλη Ράλλη.

View this post on Instagram

Guys

A post shared by Vasilis Ràllis (@vrallhs) on