Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όπως έχουμε καταλάβει από τις αναρτήσεις τους στο Instagram, η μικρή τούς έχει πάρει το μυαλό!

 

 

Στην τελευταία δημοσίευσή της, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης με τη βοήθεια του συζύγου της και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις νέες μανούλες.

«Αν υπάρχει έστω και μια από εσας που αγχώνεται ή στεναχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά και από τον άντρα μου😂😂😂 Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κι απίστευτη βοήθεια από τον personal trainer της καρδιάς μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να είναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές και με ψυχολογία για να τα προσέχουμε και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! #fitmama #mompower», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλα της εγκυμοσύνης,φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου😂😂😂 Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλα φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους ! #fitmama #mompower

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on