Μετά από την επισημοποίηση του Megxit η σύζυγος του Δούκα του Σάσεξ Χάρι, Μεγκαν Μαρκλ απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τον γιο της στον Καναδά.

Ο Χάρι αποχαιρέτησε στην Μεγάλη Βρετανία μερικούς από τους πιο αγαπημένους του οργανισμούς στους οποίους υπήρξε κεφαλή εκπροσωπώντας την βρετανική βασιλική οικογένεια, σχεδόν από την ενηλικίωσή του και μετά.

Και μπορεί ο 35χρονος πρίγκιπας να εξήγησε πως με πόνο καρδιάς αφήνει τα βασιλικά του καθήκοντα για μια πιο ήρεμη ζωή στον Καναδά, η πίκρα και η στεναχώρια του δεν κρύβονται.

Ο δούκας του Σάσεξ πιστεύεται ότι αναχώρησε τη Δευτέρα(20/1) για το Βανκούβερ, όπου βρίσκονται η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και ο οκτώ μηνών γιος τους Άρτσι.

Η αναχώρησή του για τον Καναδά, όπου το ζευγάρι των Σάσεξ αναμένεται να περνά στο εξής το μεγαλύτερο διάστημα, έγινε 12 ημέρες μετά από τη δημοσιοποίηση της πρόθεσής τους να αποστασιοποιηθούν εν μέρει από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να δημιουργήσουν έναν νέο «προοδευτικό» ρόλο εντός της βασιλικής οικογένειας, κάτι που εν τέλει δεν έγινε δεκτό από τη βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει, εξάλλου, στον Καναδά μόλις δύο εβδομάδες μετά από τις διακοπές των έξι εβδομάδων στη βορειοαμερικανική χώρα κατά την περίοδο των εορτών.

Ανέμελη πια η Μέγκαν Μαρκλ

Την ίδια στιγμή και μετά από ημέρες κλεισμένη στο σπίτι αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ του Καναδά, η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε βόλτα, αγκαλιά με τον γιο της Άρτσι και παρέα με τα σκυλάκια της.

Η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ στην βόλτα της στο Horth Hill Regional Park λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι που νοίκιασε με τον πρίγκιπα και στο οποίο μένει από τον Νοέμβριο.

Η 38χρονη είχε μπροστά της έναν μάρσιπο στον οποίο ακουμπούσε τρυφερά στην αγκαλιά της τον γιο της Αρτσι ενώ ο φακός την απαθανάτισε με ένα casual look με μποτάκια και κολάν.

 

Οι σχέσεις Χάρι – Ουίλιαμ

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να έχουν βάλει τέλος στη διαμάχη τους, πριν ο Χάρι αναχωρήσει για τη νέα του ζωή στον Καναδά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, τα δύο αδέλφια, αποφάσισαν πώς «τώρα ή ποτέ», θα πρέπει να σταματήσουν τους καβγάδες και να τα βρουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Γουίλιαμ και Χάρι, έκαναν «ειρηνευτικές» συνομιλίες, καθώς και οι δύο πίστευαν πως από τη στιγμή που ο Χάρι θα μετακομίσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμφιλιωθούν.

Οι συζητήσεις των δύο αδελφών, πραγματοποιήθηκαν μακριά από τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το μέλλον των Σάσεξ, με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ να συμμετέχουν σε ορισμένες από αυτές.

Μια ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε στη Sun: «Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί ιδιωτικά, μακριά από το επίσημο οικογενειακό συμβούλιο στο Σάντρινγχαμ, για να “δουλέψουν” τη σχέση τους και να συζητήσουν το μέλλον τους.

Ήταν πρωτοποριακό όσον αφορά τη “διάσωση” του δεσμού τους ως αδέλφια και ήταν δικιά τους πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου.

Αλλά η Κέιτ και η Μέγκαν, η οποία βρισκόταν στον Καναδά, συμμετείχαν με κάποιες από τις συνομιλίες σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, κάτι που είναι άλλο ένα σημάδι μιας πραγματικής αναθέρμανσης στη σχέση τους. Τα πράγματα είναι καλύτερα».