Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Δευτέρα (20/1) ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως ήταν αναμενόμενο η λατρεμένη της οικογένεια, ήταν στο πλευρό της.

Την είδηση της γέννησης του έκτου τους παιδιού ανακοίνωσε ο ίδιος ο χαζομπαμπάς Βασίλης Σπανούλης, αφού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το έκτο μέλος της οικογένειας.

 

View this post on Instagram

@olympiachop No 6💞

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

 

Λίγες ώρες αργότερα και η μανούλα Ολυμπία Χοψονίδου  ανέβασε στο δικό της προφίλ στο Instagram το πρώτο βίντεο με το μωρό.

Σε αυτό παρακολουθούμε όλα τα παιδιά της οικογένειας Σπανούλη να είναι πάνω από το νέο μέλος της οικογένειας που τους έχει ξετρελάνει όλους!

 

View this post on Instagram

💝💝💝💝💝💝💝

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

 

Η τρυφερή ανάρτηση της θείας Βαλέριας

Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρέθηκαν στο μαιευτήριο ήταν η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η θελια Βαλέρια Χοψονίδου, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της νεογέννητης ανιψιάς της.

 

 

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι πολύ συγκινημένη με τον ερχομό της νεογέννητης ανιψιάς της και την καλωσόρισε με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία έγραψε το εξής:

«Καλώς ήρθες πανέμορφο πλασματάκι μας! No 6». H Βαλέρια Χοψονίου ανέβασε ένα βίντεο από το μαιευτήριο με το πόδι της μικρής μπέμπας και το Instagram ενθουσιάστηκε!