Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Έσπασαν τα νερά, μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και τις δυο σας», είχε γράψει ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του.

 

View this post on Instagram

Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναικα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.Φυσικα και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας. Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @v_tsironis και στο προσωπικό του Γαία @iatriko.gr

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Από τη στιγμή που έγινε μπαμπάς, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη μικρή Μελίτα και μας κάνει να λιώνουμε με το πόσο τρυφερός και αφοσιωμένος είναι στη μοναχοκόρη του.

 

 

View this post on Instagram

Αποχαιρετώ το 2019 έχοντας περισσοτερα από όσα θα μπορούσα να ευχηθώ. Υγιης,Ορκισμένος αιώνια αγαπη με την γυναικα της ζωής μου,δεμένος σαν γροθιά με την οικογένεια μου που σε εκείνους χρωστάω ότι είμαι σήμερα και όλοι μαζί ορκισμένοι σε έναν και μονο σκοπό πλέον,στο να προστατεύσουμε, να καθοδηγήσουμε, να δείξουμε τις ομορφιές της ζωής και να αγαπάμε με όλη μας την καρδια τον άγγελο μας , την Μελιτα-Δήμητρα! Καλή χρονιά σε όλους!

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Αυτή τη φορά ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη βόλτα που βγήκε με την κορούλα του. «Μπαμπάς στο καθήκον», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του και από ό,τι φαίνεται η πατρότητα του πάει πολύ!

Δείτε την ανάρτησή του.

 

View this post on Instagram

Daddy on duty 💪🏻

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on