Λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της, η Μικαέλα Φωτιάδη χαμογελά ξανά στο πλευρό του νέου της συντρόφου! Όλα δείχνουν πως η σχέση του γνωστού μοντέλου – που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του GNTM – και του Αλέξανδρου Σπυριλιώτη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Βέβαια, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να πορευτούν με αργά βήματα.

Εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές της Real News, το ζευγάρι, αν και μοιράζεται πολλές ώρες της ημέρας, δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε συγκατοίκηση.

Η όμορφη Μικαέλα μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Μπορμπόκη, έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και το αποδεικνύει. Μπορεί το τέλος μια τέτοιας σχέσης να είναι αρκετά δύσκολο, μιας και υπάρχει στη μέση ένα παιδί, ο νέος της σύντροφος το κατανοεί και βρίσκεται δίπλα της διακριτικά σε όλο αυτό.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της γυναικείας ένδυσης, μοιάζει να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η Μικαέλα Φωτιάδη στην καινούργια αυτή φάση της ζωής της.

Η γνωριμία

Οι δυο τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και όσο κι αν κάποιες φήμες ήθελαν τη Μικαέλα να ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα στον επιχειρηματία και την Εύη Ιωαννίδου κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και ο Αλέξανδρος δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή του πρώτου GNTM.