Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννιέται στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την ηθοποιό Μάρα Δαρμουσλή και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην κοπή της πίτας του θεάτρου Ριάλτο συνάντησε την Μάρα Δαρμουσλή η κάμερα του “Ευτυχείτε” και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Η Μάρα Δαρμουσλή, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμωδία “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων”, μίλησε για την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού της ενώ… έριξε με στYλ το «καρφί» της  στο γνωστό μοντέλο και κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της κλήθηκε να διαχειριστεί η Μάρα Δαρμουσλή λίγες μέρες πριν τελειώσει το 2019.

Η χρονιά στιγματίστηκε από μια απώλεια που της στοίχισε πολύ και χρειάζεται χρόνο για διαχειριστεί κανείς. Ωστόσο, εκείνη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα με χαμόγελο και αισιοδοξία, όσο αυτό είναι εφικτό.

“Η αλήθεια είναι πως εδώ ακριβώς, στη γωνία που βρισκόμαστε, έμαθα για τον θάνατο του αδελφού μου τρία λεπτά πριν βγω στη σκηνή με ένα τηλεφώνημα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή για την απώλεια του αδελφού της, Γιώργου.

“Ο Χρήστος Τριπόδης, ο οποίος παίζει και είναι παραγωγός στην παράσταση, μου πρότεινε να κόψει την επόμενη σκηνή ώστε μην βγω ξανά μιας και ήμασταν προς το τέλος. Του απάντησα πως δεν θα αλλάξει τίποτα. Βέβαια προσπαθώντας να κάνω αυτό που πρέπει, κοβόταν η φωνή μου” πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά στο GNTM, για το οποία και σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφερθεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μάρα Δαρμουσλή τόνισε με χαμόγελο:

“Άμα έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, τόσα πολλά λεφτά βγάζει πια στην Ελλάδα που τα έχει αφήσει και έχει μείνει εδώ;”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή :

Η Μάρα Δαρμουσλή σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού της που έχασε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννωνκαι μεταξύ άλλων μίλησε με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο περιστατικό και στο σοκ που υπέστη.

«Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε», δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή.