Ίσως είναι η πιο viral φωτογραφία της χρονιάς!

Η φωτογραφία της χρονιάς

Δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον δεν κρύβουν την αγάπη τους.

Κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί όλοι περιμένουν την επανασύνδεσή τους.

Όπως έχει πει ο Μπραντ Πιτ κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Το πάλαι ποτέ απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ που πήρε διαζύγιο το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί και έκανε την καρδιά μας να λιώσει.

Στην απονομή των  SAG Awards 2020, τα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών συναντήθηκαν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, αφού και οι δυο φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία

Η φωτογράφος Emma McIntyre βρέθηκε στα παρασκήνια των SAG και «μυρίστηκε» τη… στιγμή που επρόκειτο να έρθει λίγο αργότερα όταν άκουσε πως η Άνιστον κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για το The Morning Show. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μπράντ Πιτ είχε κερδίσει το βραβείο Β’ Ανδρικού για το «Once Upon A Time In… Hollywod».

Στα παρασκήνια, ο Πιτ έβλεπε τον ευχαριστήριο λόγο της πρώην συζύγου του. Κι όταν εκείνη βρέθηκε στα παρασκήνια, θέλησε να την συγχαρεί.

Η Emma McIntyre περιέγραψε στο περιοδικό People όλα όσα προηγήθηκαν της -διάσημης πια- φωτογραφίας: «Ήταν και οι δυο στα παρασκήνια και μιλούσαν στους δημοσιογράφους. Η Jennifer είχε μόλις υπογράψει κάποιες αφίσες για τα SAG και πλησίαζε προς τους δημοσιογράφους. Έτρεχα ανάμεσα στα δυο σημεία των παρασκηνίων. Ήμουν έτοιμη να φύγω όταν είδα τον Brad να πλησιάζει και αισθάνθηκα πως θα ήταν μια στιγμή που άξιζε να φωτογραφηθεί.

Η ιστορία αποδεικνύει πως είχε απόλυτο δίκιο. «Φώναξε το όνομα της κι εκείνη γύρισε, αγκαλιάστηκαν και έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πετυχημένους ανθρώπους σε μια σημαντική τους στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και πραγματικά φαίνονταν να είναι χαρούμενοι που συναντήθηκαν. Η στιγμή ήταν πραγματικά συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν».