Στη δίνη του Megxit κινείται ακόμα η Μεγάλη Βρετανία με το διάσημο ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ να εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο επικριτικών δημοσιευμάτων αλλά και να στοχοποιείται διαρκώς ακόμα και μετά την επίσημη έκδοση «διαζυγίου» με το Παλάτι.

Νέο «φάουλ» της Μέγκαν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Νέα αρνητική κριτική στην Μέγκαν Μαρκλ επιφύλαξαν οι χρήστες των social media καθώς η νέα της ανάρτηση συνέπεσε με την σημαντική πρωτοβουλία της συνυφάδας της, Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε πριν από δύο εβδομάδες, όταν είχε επιστρέψει για λίγες ημέρες στο Λονδίνο, ανακοινώνοντας με τον πρίγκιπα Χάρι, την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια, το καταφύγιο ζώων Mayhew στο οποίο είναι προστάτης, προκειμένου να μάθει για την «απίστευτη πρόοδο που σημειώθηκε κατά την εορταστική περίοδο».

Και ο λογαριασμός των Σάσεξ στο Instagram δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στο κέντρο.

Μάλιστα, η ανάρτηση έγινε σε μια στρατηγική στιγμή, την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε μια σημαντική πρωτοβουλία – ορόσημο στην Βρετανία για την πρόωρη ανάπτυξη των παιδιών και όπου μέσα σε 24 ώρες θα επισκεφθεί πολλές πόλεις της Αγγλίας για να συζητήσει με γονείς και παιδιά.

Φυσικά, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητική, την κίνηση αυτή της Μέγκαν Μαρκλ.

«Κάποιος είναι τόσο ανασφαλής που κάθε φορά που οι Κέμπριτζ ή η Κέιτ Μίντλετον είναι σε κάποια σημαντική βασιλική υποχρέωση, κάνει αναρτήσεις την ίδια μέρα. Σύμπτωση;» έγραψε κάποια στο Instagram, με έναν άλλον να προσθέτει:

«Άρα είχες αυτές τις φωτογραφίες για σχεδόν ένα μήνα αλλά τις έδωσες στην δημοσιότητα σήμερα, την ώρα που ανακοινώθηκε το πρότζεκτ της Κέιτ Μίντλετον; Ενδιαφέρον».

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε:

«Μμμμ. Η χρονική στιγμή της ανάρτησης, παρόλο που η επίσκεψη έχει περάσει, είναι πολύ ενδιαφέρουσα» με κάποιον άλλον να τονίζει πως θα έπρεπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τους τίτλους σε κάθε τι που κάνουν, γράφοντας: «Σταμάτα να χρησιμοποιείς την λέξη βασιλικός σε οτιδήποτε κάνεις. Ήθελες ανεξαρτησία, το θυμάσαι; Ή θέλεις απλά λεφτά;».

Tι αναφέρει ολόκληρη η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ

Στην ανάρτησή τους, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, από την επίσκεψη της δούκισσας του Σάσεξ στο καταφύγιο ζώων, αναφέρουν:

«Νωρίτερα αυτό το μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ πήγε να δει τους καταπληκτικούς ανθρώπους στο Mayhew και να ακούσει για την απίστευτη πρόοδο που έχει γίνει σε όλη την εορταστική περίοδο.

Η δούκισσα του Σάσεξ, ως περήφανη προστάτης του Mayhew από τον Ιανουάριο του 2019 και έχοντας καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια την σχέση μεταξύ της καλής διαβίωσης των ζώων και της κοινότητας, συνεχάρη τους ανθρώπους στο Mayhew για το ζωτικό έργο που κάνουν καθημερινά.

Από τις γάτες και τους σκύλους που έχουν βρει νέα σπίτια μέχρι τις περιπτώσεις καλής μεταχείρισης των ζώων της κοινότητας – το Mayhew πιστεύει στην δύναμη της ενότητας και του ειδικού δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων».

Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ θα συνεχίσει να είναι προστάτης του κέντρου αυτού, όπως και όλων των άλλων ιδιωτικών πρωτοβουλιών αλλά και των οργανώσεων που την έχρισε προστάτη η βασίλισσα Ελισάβετ, με τις ευλογίες της Αυτού Υψηλότητας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να τους αφαιρέσει τους βασιλικούς τους τίτλους.