Λίγα 24ωρα μόλις μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με την αλλαγή στο σώμα της.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με τις αλλαγές στο σώμα της.

Στο παρελθόν, η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αναρτήσει παρόμοια κολάζ φωτογραφιών πριν και μετά την γέννα.

Το «Νο6» της οικογένειας Σπανούλη – Χοψονίδου

Την Δευτέρα (20/1), ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου απέκτησαν την τρίτη τους κόρη και το μοντέλο ανάρτησε ένα story στο Instagram όπου δείχνει τις αλλαγές στο κορμί της μετά την γέννα.

Το έκτο παιδί της οικογένειας Σπανούλη – Χοψονίδου ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και, μετά το χειρουργείο, ο μπασκετμπολίστας των ερυθρόλευκων έσπευσε στο μαιευτήριο για να φωτογραφηθεί με την κόρη του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου», ο παίκτης των ερυθρόλευκων δήλωσε πανευτυχής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν σκοπεύουν να κάνουν έβδομο παιδί:

«Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια.

Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα.

Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε», είπε με χιούμορ ο Βασίλης Σπανούλης.