Μια ιδιαίτερη στιγμή καταγράφηκε, χθες Πέμπτη στο πέμπτο Παγκόσμιο Φόρουμ για το Ολοκαύτωμα, στην Ιερουσαλήμ, καθώς ο Πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται πως δεν χαιρέτησε τον Μάικ Πενς.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται πως ο Πρίγκιπας Κάρολος αποφεύγει τη χειραψία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ παρά το προτεταμένο χέρι του δεύτερου, ακολουθεί έντονη οπτική επαφή και ο πρώτος προτιμά να χαιρετήσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλάρενς Χάους, η επίσημη κατοικία του πρίγκιπα, λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή στο Γιαντ Βασέμ ο Κάρολος και ο αντιπρόεδρος Πενς είχαν μια «φιλική και θερμή συζήτηση». Αυτός ήταν ο λόγος που δεν χαιρετίστηκαν ξανά.

Από την άλλη πλευρά η εκπρόσωπος Τύπου του Μάικ Πενς, Κέιτι Γουόλντμαν, έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέσω Twitter γράφοντας ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν χαρακτηρίζονται από το εν λόγω στιγμιότυπο και, στη συνέχεια, ανάρτησε βίντεο στο οποίο ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Μάικ Πενς συζητούν.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έδωσαν τη δική τους εξήγηση.