Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας διεθνών ΜΜΕ μετά την απόφαση-βόμβα, με την οποία παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, μέσω ενός θυελλώδους Megxit.

Ο κοινός λογαριασμός, που δημιούργησε  το διάσημο ζευγάρι πριν λίγους μήνες στο Instagram, με τίτλο «The Duke and Duchess of Susse» συγκέντρωσε αστραπιαία ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά, λειτουργίας του σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ Γκίνες, λίγο πριν η Τζένιφερ Άνιστον, τους «κλέψει» τον τίτλο.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και ο κοινός του λογαριασμός στο Instagram αριθμεί 11 εκατομμύρια followers.

 

Οι δυο τους ακολουθούν ωστόσο μόνο έναν λογαριασμό, τον οποίο διαχειρίζεται η δημοσιογράφος Michelle Figueroa.

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος του ισπανικού CNN, βρήκε έναν ασυνήθιστο αριθμό ειδοποιήσεων στο κινητό της, ήξερε πως κάτι έχει συμβεί.

Ήταν φυσικά το follow από το Sussex Royal.

Ο λογαριασμός της δημοσιογράφου, Good News Movement στο Instagram έγινε ο μοναδικός που ακολουθεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Ουσιαστικά δηλαδή, το πριγκιπικό ζεύγος συνεχίζει την άτυπη «παράδοση» να παρουσιάζει κοινωφελή ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις στα social media.

Το ζεύγος εντόπισε την Figueroa ύστερα από ένα direct message της ίδιας στον λογαριασμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον λογαριασμό «Good News Movement» τον ακολουθούν και άλλες διασημότητες, εκ των οποίων η Κρίστεν Μπελ και η Τζένιφερ Γκάρνερ.