Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, σε μια εξομολόγηση καρδιάς, μίλησε ανοικτά για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μιλώντας στην κάμερα του Dot, προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, μίλησε ανοικτά για τα παιδικά του χρόνια, το bullying που βίωσε, άλλα και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, δήλωσε ανοιχτά πώς είναι γκέι.

«Μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό. Από τότε παίρνω πολλά μηνύματα από νεαρά παιδιά που ζουν στην επαρχία. Πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με τους άλλους και με το τι κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα…», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι επειδή είναι γκέι δεν θέλουν ή φοβούνται να ασχοληθούν παραπάνω με αυτό, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε:

Φοβούνται μήπως χάσουν κανένα πελατάκι. Έχουν μείνει πολύ πίσω, ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή και οι άνθρωποι δεν κρίνονται από αυτό, κρίνονται από το ήθος τους, από τους τρόπους τους», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης: