Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Το πανέμορφο μοντέλο μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου reality μόδας προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

Έχοντας διάθεση ανεβασμένη στα ύψη και ζώντας τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του τράπερ Snik, βρίσκεται στα καλύτερά της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν δημοσιεύει συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, αλλά εστιάζει στα επαγγελματικά της επιτεύγματα και τις συνεργασίες της.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στην γενέτειρά της την Πάτρα μαζί με την αδερφή της, Μαριλένα, η οποία κατοικεί μόνιμα στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της, προκειμένου να δουν την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Mε διάθεση «άκρως οικογενειακή», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με την αγαπημένη της αδερφή και την μανούλα της

Οι τρεις γυναίκες πόζαραν μαζί στο φακό με την μία να είναι πιο όμορφη από την άλλη, φωτογραφία που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Όπως διακρίνετε κι εσείς, η Ηλιάνα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την αδερφή της η οποία θα λέγαμε φαίνεται να μοιάζει περισσότερο στην μητέρα τους.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι αυτή που κάνει κάνει την διεθνή καριέρα, αλλά το γονίδιο έχει όπως φαίνεται όλη η οικογένεια! Κούκλες και οι τρεις τους!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ηλιάνα στο προφίλ της στο Instagram:

Η Ηλιάνα στο νηπιαγωγείο !

Αυτή τη φορά, η κριτής του GNTM ανάρτησε στα InstaStories της μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εποχή που ήταν ακόμα νήπιο, κάνοντας τους θαυμαστές της να… λιώσουν. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η μικρή τότε Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε το ίδιο κούρεμα, δηλαδή αφέλειες, και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. «Baby Lil», έγραψε η ίδια, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει από τους followers της να δημιουργήσουν memes με τη χαριτωμένη αυτή φωτογραφία της.

Δείτε την ανάρτηση: