Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ, έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην σύζυγο του Kobe Bryant και ράγισε καρδιές.

«Κόμπι ήσουν τόσα πολλά για εμάς και θα μας λείψεις»

«Οικογένεια. Καθώς κοιτώ όσα γράφονται για τον Κόμπι και θυμόμαστε με τον Άλεξ στιγμές και αναμνήσεις για αυτόν, η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετρά περισσότερο είναι η οικογένεια», αναφέρει αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Όλοι αισθανόμαστε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια αυτή, αλλά αυτό είναι ένας κόκκος άμμου σε σύγκριση με αυτό που περνά η Βανέσα αυτή τη στιγμή. Στέλνω όλη μου την αγάπη και προσευχόμαστε για εσάς, τα παιδιά σας και τις άλλες οικογένειες που συμμετείχαν στα τραγικά γεγονότα» , έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι να χάσεις ένα παιδί και έναν σύζυγο την ίδια μέρα»

«Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι να χάσεις ένα παιδί και έναν σύζυγο την ίδια μέρα. Βανέσα, προσεύχομαι να σου δώσει δύναμη ο Θεός και να σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα του δρόμου μέσα από αυτό το αδιανόητο τραγικό περιστατικό που συνέβη. Επίσης ο Θεός να είναι μαζί σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτήν την αδιανόητη τραγωδία.»

«Κόμπι ήσουν τόσα πολλά για εμάς και θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά σου, την ηθική σου, την έμπνευση και την καρδιά σου», καταλήγει στο ποστ της η Τζένιφερ Λόπεζ.