Σε συνέντευξή που παραχώρησε, η Υβόννη Μπόσνιακ, μίλησε για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, ενώ αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιά της.

Αν και στην εποχή μας φαντάζει αρκετά δύσκολο, με ποιους τρόπους διατηρείς την ψυχική σου υγεία;

Φροντίζω πάντα να είμαι ανοιχτή, να μιλάω γι’ αυτά που με απασχολούν, ν’ ασχολούμαι, να μην τους γυρίζω την πλάτη. Ορισμένες φορές, κάποια πράγματα που κρατάμε και δεν ασχολούμαστε μαζί τους για να τα λύσουμε, θεριεύουν μέσα μας και κάποιες φορές γίνονται «τέρας» και γυρίζουν πίσω πεινασμένα. Σαν μητέρα, δεν έχω το περιθώριο ή την πολυτέλεια να μην είμαι καλά ψυχολογικά. Βέβαια, από την ημέρα που έγινα μητέρα, υπάρχει μια μυστική δύναμη, ένα μαγικό φίλτρο μάλλον που με κρατάει πάντα δυνατή.

Έχεις διατροφικές συνήθειες ή αδυναμίες στις οποίες δεν μπορείς ν’ αντισταθείς;

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ. Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη.

Όσον αφορά στην καθημερινή κούρα ομορφιάς σου, τι δεν παραλείπεις ποτέ;

Ξεβάφομαι καθημερινά, είναι κάτι που για μένα όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν και βάζω καθημερινά αντηλιακό. Προστατεύω την επιδερμίδα μου. Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας.

Μοιράσου μαζί μας μερικά μικρά μυστικά ομορφιάς;

Αυτό που προσπαθώ είναι κάθε πρωί να κάνω ένα peeling στο πρόσωπό μου και κατόπιν, να το ενυδατώνω με κρέμα ημέρας. Στη συνέχεια, κάνω το καθημερινό μου μακιγιάζ. Μια ακόμα αγαπημένη μου συνήθεια είναι να φτιάχνω μάσκα προσώπου από υλικά φρέσκα που υπάρχουν στην κουζίνα μου. Κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, συχνά, ξεκινάω την ημέρα μου με περπάτημα (περίπου 5 χλμ). Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες «δε θα το ξανακάνω», αλλά το ξαναέκανες; Δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, αλλά αυτή η ατάκα συνδέεται πάντα με το φαγητό!