Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Μάρκος Σεφερλής με την πρώτη κινηματογραφική του απόπειρα εκεί απάντησε για τις σκληρές κριτικές που δέχεται…

 

 

Σε όσους, λοιπόν, έκριναν την ταινία πριν προλάβει να κυκλοφορήσει, ο Μάρκος Σεφερλής προτείνει ….

«Να πάνε να την δουν. Για να δουν εάν αυτά που είπαν, έχουν κάποια σχέση με εμάς. Εάν όμως δεν θέλουν ας μην την δουν. Δεν με ενδιαφέρει. Κανέναν δεν παρακάλεσα ποτέ, κανέναν δεν πήρα τηλέφωνο να έρθει να με δει είτε στο θέατρο είτε τώρα στον κινηματογράφο».

«Το κοινό μου είναι πάρα πολύ μεγάλο και αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν φταίω εγώ για αυτό»

«Είναι τόσα πολλά τα ευχάριστα και τα θετικά μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο, μέσα από τις δουλειές που κάνω αλλά και στο δρόμο που με βλέπουν, που όλα τα άλλα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Είπαμε, εμείς απευθυνόμαστε σε έναν κόσμο που μας αγαπάει, που τους αρέσει αυτό που κάνουμε και θέλουμε να περνάει καλά. Είμαστε πιστοί σε αυτό το κοινό και σε αυτό το κοινό θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε. Τώρα εάν αυτό το κοινό είναι πάρα πολύ μεγάλο και αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν φταίω εγώ για αυτό. Ίσα ίσα χαρά μου που είναι τόσο μεγάλο το κοινό και κάθε φορά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο»,  πρόσθεσε ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

 

 

Γιατί, όμως, πιστεύει ότι ενοχλεί;

«Γιατί έχω πάρα πολύ κοινό και προφανώς αυτοί που βγαίνουν και μιλάνε, είναι αυτοί που δεν βρίσκονται πια στο προσκήνιο ή παίζουν στο θέατρο και δεν κάνουν εισιτήρια. Κάποιος επιτυχημένος, που κάνει εισιτήρια και είναι μες στα πράγματα δεν έχει βγει να πει κάτι άσχημο για εμένα. Αυτοί που δεν έχουν κόσμο και δεν κάνουν πια τίποτα, βγαίνουν και λένε για τον Σεφερλή μπας και ακουστούν. Μπας και απαντήσει ο Σεφερλής αλλά δεν τους κάνω αυτή τη χάρη», αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

View this post on Instagram

Πώς να μην είσαι χαρούμενος και χαμογελαστός όταν γιορτάζει η γυναίκα της ζωής σου; Και πώς να μην σου κόβεται το γέλιο ξαφνικά, όταν σου ψιθυρίζει στο αυτί (γιατί για εκεί το πάει) τι δώρο θα ήθελε για τη γιορτή της; ❤️ Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, όπως είμαι εγώ στη φωτογραφία εξ αιτίας σου.! Να χαίρεσαι ό,τι πολυτιμότερο έχεις στη ζωή σου! Τον Χαρούλη! Άντε κι εμένα! Σ’ αγαπάμε πολύ – πολύ – πολύ!!! OK;;; #markosseferlis #elenatsavalia #mylove #mywife #happynameday

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on

 

«Όλα αυτά τα χρόνια αυτά που κάνω αρέσουν στον κόσμο»

«Θα είμαι ευχαριστημένος όσος κόσμος μπει στην αίθουσα, να περάσει καλά και να γελάσει πάρα πολύ! Δεν μετράω αυτό που κάνω με τα εισιτήρια μετράω με το αν αυτό που κάνω αρέσει στον κόσμο. Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, όλα αυτά τα χρόνια αυτά που κάνω αρέσουν στον κόσμο» είπε κλείνοντας ο Μάρκος Σεφερλής.