Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης διανύουν την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους, αφού πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

 

 

Η σύζυγος του γοητευτικού δικηγόρου βρίσκεται στην τελική ευθεία και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει με υπερηφάνεια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου!», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου @dimitriskoleskas που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου @enta_mpaka που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever! . #goodnight 💗

A post shared by It’s Nicky. ♍️🤷🏻‍♀️🤰🏻 (@nicky_thom) on