Μπορεί Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι να εγκατέλειψαν τη Βρετανία και το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται συνεχίζουν να τους κυνηγούν.

Η εταιρεία Sheeraz Inc. που προωθεί διάφορες διασημότητες, ισχυρίζεται ότι έχει πάρει προσφορές από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και ζητά εμπορικές προτάσεις από τους πελάτες της παγκοσμίως, για να τις δώσει στους εκπροσώπους του παραιτηθέντος πριγκιπικού ζεύγους.

Αν και το διάσημο ζευγάρι αρνείται ότι προσέφυγε στη συγκεκριμένη εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών, ωστόσο η εν λόγω εταιρεία έχει δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη αγγελία στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εταιρεία διοικείται από τον επιχειρηματία Sheeraz Hasan που συνεργάζεται με διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Οι πελάτες της Sheeraz Inc. από Μέση Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Ασία μπορούν να μας στείλουν επίσημες προσφορές και θα τις παραδώσουμε απευθείας στους αντιπροσώπους της», ανακοίνωσε η εταιρεία. Παρά τη διάψευση του πριγκιπικού ζεύγους, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την ανάρτηση.

Την ίδια ώρα, η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι θα επιστρέψει στις οθόνες, στο πλαίσιο της οικονομικής ανεξαρτησίας από τη βασιλική οικογένεια, ενώ δημοσιεύματα την φέρουν να συμμετέχει ως guest σε ριάλιτι του Netflix.

Η Μέγκαν Μαρκλ σε ριάλιτι;

Σε γνώριμα μονοπάτια ετοιμάζεται να επιστρέψει η Μέγκαν Μαρκλ. Λίγες ημέρες μετά το Megxit, επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα θα συμμετάσχει σε ένα καναδικό ριάλιτι σχετικό με τους δεύτερους γάμους, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο καναδικό ριάλιτι του Netflix που θα έχει τον τίτλο «I Do, Redo».

Παρουσιάστρια του show θα είναι η πολύ καλή της φίλη και στυλίστρια γάμου από το Τορόντο, Jessica Mulroney.

Δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν τα εν λόγω δημοσιεύματα και μία πηγή από το παλάτι έσπευσε να τα διαψεύσει στο περιοδικό People πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Είναι κατηγορηματικά αναληθές», δήλωσε η πηγή. Στη συνέχεια και το CTV πήρε θέση κάνοντας λόγο για αναληθή δημοσιεύματα. «Η δούκισσα του Σάσεξ δεν εμφανίζεται στην επερχόμενη σειρά ‘I Do, Redo’», έγραφε το μήνυμα στο Twitter.