Megxit: Το προφίλ Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα

Μεγάλη εταιρεία δημοσίων σχέσεων που προωθεί μεταξύ άλλων σταρ όπως τις Κιμ Καρντάσιαν και Πάρις Χίλτον υποστηρίζει ότι ανέλαβε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
4 Φεβρουαρίου 2020 | 14:00

Μπορεί Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι να εγκατέλειψαν τη Βρετανία και το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται συνεχίζουν να τους κυνηγούν.

Η εταιρεία Sheeraz Inc. που προωθεί διάφορες διασημότητες, ισχυρίζεται ότι έχει πάρει προσφορές από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και ζητά εμπορικές προτάσεις από τους πελάτες της παγκοσμίως, για να τις δώσει στους εκπροσώπους του παραιτηθέντος πριγκιπικού ζεύγους.

Αν και το διάσημο ζευγάρι αρνείται ότι προσέφυγε στη συγκεκριμένη εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών, ωστόσο η εν λόγω εταιρεία έχει δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη αγγελία στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εταιρεία διοικείται από τον επιχειρηματία Sheeraz Hasan που συνεργάζεται με διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Οι πελάτες της Sheeraz Inc. από Μέση Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Ασία μπορούν να μας στείλουν επίσημες προσφορές και θα τις παραδώσουμε απευθείας στους αντιπροσώπους της», ανακοίνωσε η εταιρεία. Παρά τη διάψευση του πριγκιπικού ζεύγους, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την ανάρτηση.

Την ίδια ώρα, η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι θα επιστρέψει στις οθόνες, στο πλαίσιο της οικονομικής ανεξαρτησίας από τη βασιλική οικογένεια, ενώ δημοσιεύματα την φέρουν να συμμετέχει ως guest σε ριάλιτι του Netflix.

Η Μέγκαν Μαρκλ σε ριάλιτι;

Σε γνώριμα μονοπάτια ετοιμάζεται να επιστρέψει η Μέγκαν Μαρκλ. Λίγες ημέρες μετά το Megxit, επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα θα συμμετάσχει σε ένα καναδικό ριάλιτι σχετικό με τους δεύτερους γάμους, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο καναδικό ριάλιτι του Netflix που θα έχει τον τίτλο «I Do, Redo».

Παρουσιάστρια του show θα είναι η πολύ καλή της φίλη και στυλίστρια γάμου από το Τορόντο, Jessica Mulroney.

Δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν τα εν λόγω δημοσιεύματα και μία πηγή από το παλάτι έσπευσε να τα διαψεύσει στο περιοδικό People πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Είναι κατηγορηματικά αναληθές», δήλωσε η πηγή. Στη συνέχεια και το CTV πήρε θέση κάνοντας λόγο για αναληθή δημοσιεύματα. «Η δούκισσα του Σάσεξ δεν εμφανίζεται στην επερχόμενη σειρά ‘I Do, Redo’», έγραφε το μήνυμα στο Twitter.

Πρόσφατα Άρθρα
Κάμερον Ντίαζ: Έγινε ξανά μητέρα στα 53 της 5 Μαΐου 2026, 10:49
Σάντεϊ Ρόουζ – Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν «επιτίθεται» στον πατέρα της, Κιθ Έρμπαν, μετά το διαζύγιο 4 Μαΐου 2026, 09:08
Η Σαρλίζ Θερόν μιλάει για την ανατροφή των παιδιών της 4 Μαΐου 2026, 08:28
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη 30 Απριλίου 2026, 08:42
Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη της νιώθει τιμή που την έχει μητέρα 28 Απριλίου 2026, 15:20
Αν Χάθαγουεϊ: Πώς συνδυάζει τα Όσκαρ με το μεγάλωμα των παιδιών 28 Απριλίου 2026, 08:00
Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του 25 Απριλίου 2026, 09:42
Η γνώμη του Ίθαν Χοκ για τον σύζυγο της κόρης του 25 Απριλίου 2026, 09:27
Κέιτ Μπλάνσετ: Τα παιδιά της δεν ξέρουν πόσο διάσημη είναι 24 Απριλίου 2026, 13:51
Ξανά παππούς ο Έμινεμ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της εγγονής του 23 Απριλίου 2026, 14:45
Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται 8 χρόνων 23 Απριλίου 2026, 14:04
Ρίτσαρντ Γκιρ: Ποια «σπουδαία» συμβουλή έδωσε στον γιο του; 21 Απριλίου 2026, 14:20
Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί 21 Απριλίου 2026, 12:13
Έντι Μέρφι: Συμπέθερος με τον Μάρτιν Λόρενς – Έγιναν παππούδες 21 Απριλίου 2026, 08:23
Γιώτα Τσιμπρικίδου: Οι φωτογραφίες από το baby shower πριν γεννηθεί η κόρη της 20 Απριλίου 2026, 13:23
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version