Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η οικογενειακή ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ο Αντώνης Βαρδής junior.

 

View this post on Instagram

15/6/19✨✨✨ Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νίωσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσας για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

H Νατάσα Σκαφίδα είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, της Κατερίνας και του Αντώνη, ενώ ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

 

View this post on Instagram

Καλημέρα❤️❤️

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

 

Αυτή τη φορά, η πανέμορφη μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Κατερίνα και μας έκανε να «λιώσουμε».

«Είσαι τα πάντα μου αστέρι μου💫💫💫», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νατάσα Σκαφίδα.

Δείτε την ανάρτησή της.