Μετά από 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο διάσημος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος και η σύζυγός του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Κατά καιρούς υπήρχε μια έντονη φημολογία και κυκλοφορούσαν αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον γάμο του Πάνου Κιάμου να περνάει κρίση.

Μπορεί τόσο καιρό να απείχαν από την πραγματικότητα, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ο αγαπημένος τραγουδιστής και η σύζυγός του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη, τελικά παίρνουν διαζύγιο μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν – είναι μαζί από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά – ενώ άψογη παραμένει η μεταξύ τους σχέση, αφού εξακολουθούν να μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Πάνος και η Ζαχαρούλα έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο, θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία παιδιά τους, ενώ έχουν ήδη υπογράψει και τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, μέχρι τώρα δεν έχει κοινοποιήσει την αλλαγή στην προσωπική του ζωή.

Άλλωστε υπήρξε ανέκαθεν άνθρωπος χαμηλών τόνων σε ό,τι αφορά στα προσωπικά του, ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που είχε αναφερθεί στην οικογενειακή του ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, ο τραγουδιστής έχει καταφέρει να κρατά όλες τις σημαντικές προσωπικές του στιγμές μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

Ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη ήταν ζευγάρι από το 2003, παντρεύτηκαν το 2008 με κουμπάρο τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 12χρονη Λιάνα, τον 10χρονο Βασίλη και τον 8χρονο Κωνσταντίνο.