Μια σχέση αγάπης, ένας γάμος που διαλύθηκε και αγεφύρωτες διαφορές οδήγησαν τον Δημήτρη Σταρόβα και την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια καθώς σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα δικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

Ο επώδυνος οικονομικός διακανονισμός

Οι δυο πρώην σύζυγοι αν και χρόνια χωρισμένοι είχαν μια αρμονική σχέση πριν τους χωρίσουν οι οικονομικές διαφορές.

Η απόπειρα να δώσουν μια λύση στις οικονομικές τους διαφωνίες έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας διανύει μια πολύ δύσκολη φάση με τη σύζυγό του να έχει κάνει αγωγή που αυτές τις μέρες εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν ανακύψει και όλοι εύχονται η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος.

Η κατάθλιψη και τα εμπόδια

«Μια ψιλοκατάθλιψη λέω ότι έχω. Ή είχα, γιατί τώρα διορθώνομαι. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου ας πούμε. Θα μου πεις τώρα τι κάνεις; Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία.

Αν παραιτήσαι Δεν έβαζα παντελόνι, έβαζα κάτι φόρμες. Δεν με ενδιέφερε πώς θα είμαι. Αυτό είναι μια ελαφριά κατάθλιψη.

Και η Άννα έπαιξε ρόλο στο να το αλλάξω. Με έχει με το μαστίγιο, τι θα βάλω, τι θα κάνω, πήγαινε να κουρευτείς. Μας έχει ευνουχίσει, αλλά εντάξει δεν πειράζει είναι για το καλό μου. Δεν είναι καθόλου ταμπού ο ψυχολόγος, ούτε είμαι πολέμιος.

Το βλέπω λίγο εγωιστικά, ότι και καλά δεν μου χρειάζεται. Ξέρω πολλούς, και αυτό είναι ένα είδος ψυχανάλυσης, όταν έχεις ανθρώπους γνωστούς που έχουν πείρα ζωής και κουβεντιάζεις με φίλους, γιατί είμαι αυτής της κατηγορίας. Χωρίς την ανθρώπινη επαφή θα πάθω κατάθλιψη κανονική.

Έχω ανθρώπους που συζητάμε ώρες, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας, αναλύουμε διάφορα πράγματα και αυτό βοηθάει πολύ. Το σύμπτωμα που έβλεπα ήταν η αναβλητικότητα. Αφήνεις τον εαυτό σου», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σταρόβας στις αρχές του 2019.

Ο έρωτας με την Άννα Σταθάκη

«Την Άννα μου την έστειλε ο θεός» έχει πει ο Δημήτρης Σταρόβας για τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη.

Η γοητευτική γυμνάστρια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Σταρόβα και οι δυο τους ζουν πολύ αρμονικά χωρίς μάλιστα να αποκλείουν και το γάμο που θα είναι ο τρίτος για τον καλλιτέχνη.

Η όμορφη ξανθιά γυμνάστρια βρέθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί για κάποια βραδινή εμφάνισή του και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να διασταυρωθούν οι ματιές τους με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ήταν τόσο κεραυνοβόλος ο έρωτάς τους που ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης της ζήτησε, όταν έφευγαν όλοι από το καμαρίνι να μείνει για λίγο και της είπε… ορθά κοφτά πως θέλει να γίνουν ζευγάρι.