Το λαμπερό ζευγάρι Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ φωτογραφίζονται μαζί!

Ο χωρισμός

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν τον περασμένο Ιούνιο να χωρίσουν. Οι δυο τους τα χρόνια της σχέσης τους απέκτησαν μία κόρη, τη Λία Ντε Σέιν, που είναι πλέον δύο χρόνων.

Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της Lady Gaga και της σχέσης που ανέπτυξε ο Κούπερ μαζί της κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται».

 Η πιο σέξι παρουσία της βραδιάς

Η Ιρίνα Σάικ ήταν αναμφισβήτητα η πιο σέξι και αποκαλυπτική παρουσία της βραδιάς των BAFTA καθώς επέλεξε να φορέσει μια μάξι τουαλέτα Burberry σε nude απόχρωση και από μέσα ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος. Το ιδιαίτερο με το ρούχο της ήταν ότι το φόρεμα ήταν από πάνω μέχρι κάτω διακοσμημένο με κρύσταλλα.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη βραδιά αλλά και από τα παρασκήνια της ετοιμασίας της.

Δείτε την εμφάνιση της

Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο

Οι δυο τους δε δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, με τον Editor in Chief της βρετανικής έκδοσης της Vogue, Edward Enninful. Η φωτογραφία τους ανέβηκε μαζί με άλλες στον λογαριασμό της βρετανικής Vogue στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία

Λέτε να τα ξαναβρήκαν;