Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ με τους γονείς του, καθώς δημοσιεύματα τους ήθελαν να μην εγκρίνουν τη σχέση του πρώην παίκτη του NBA με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με αυτά, οι γονείς του Κόμπι είχαν διαφωνήσει έντονα με την επιλογή του γιου τους να ξεκινήσει να βγαίνει με τη Βανέσα και το ρήγμα έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είναι κοντά στην οικογένεια Μπράιαντ, τον τελευταίο καιρό η σχέση τους είχε αποκατασταθεί.

Την Παρασκευή, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Πάμ Μπράιαντ στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του γιου της και της 13χρονης εγγονής της.

Εμφανώς συντεριμμένη, φορώντας μια μαύρη μπλούζα και ένα μαυρό κολάν με πορτοκαλί λεπτομέρειες, η μητέρα του θρύλου του NBA βγήκε από το σπίτι της, ενώ τα πάντα στο πρόσωπό της «μαρτυρούσαν» τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Η ζωή των γονιών του ήρθε τούμπα μέσα σε 24 ώρες. Είναι συντετριμμένοι και οι δύο» σχολίασε γείτονας της οικογένειας των Τζόι και Πάμελα Μπράιαντ, των γονιών του Κόμπι.